وبلاگ

بررسی انواع کمپین تبلیغات در گوگل + مزایا و معایب (جامع)

انواع کمپین‌ تبلیغات در گوگل - مستر ادز

استفاده درست از تبلیغات در زمان و مکان درست، هدفی است که در طی گذر زمان با راه‌اندازی انواع کمپین تبلیغات در گوگل محقق شده است. با روی کارآمدن سیستم هوش مصنوعی، تعدادی از این کمپین‌ها با رویکرد بهتری نسبت به سایر، پیشتازی می‌کنند. برحسب هدف کمپینی که مدنظر دارید، یکی از انواع آن‌ها به شما کمک می‌کنند. می‌خواهید بدانید چگونه با 7 روش مختلف، کسب‌وکار خود را در گوگل ادوردز تبلیغ کنید؟ این راهنما در سایت مستر ادز همه چیز را به شما می‌گوید.

انواع کمپین‌ تبلیغات در گوگل (جامع)

انواع کمپین‌ تبلیغات در گوگل - مستر ادز

 

قبل از ایجاد هر کمپین تبلیغاتی در پلتفرم گوگل، ابتدا باید دو تصمیم مهم بگیرید. گوگل ادز از شما می‌خواهد تا هدف خود را از تبلیغات مشخص کنید. اهداف اصلی تبلیغات در گوگل ادز شامل افزایش فروش، جذب مشتریان بالقوه، ارتقای برند، تبلیغ اپلیکیشن و افزایش ترافیک وب‌سایت است. از طریق انواع کمپین‌های تبلیغاتی زیر، رسیدن به اهداف کمپین، کار ساده‌ای به حساب می‌آید:

  1. تبلیغات شبکه جستجو (صفحه سرچ)
  2. تبلیغات دیسپلی یا نمایشی
  3. مدل تبلیغات ویدئویی
  4. تبلیغات شاپینگ (برای فروش محصول)
  5. مدل تبلیغات هوشمند
  6. تبلیغات نصب اپلیکیشن
  7. تبلیغات پرفورمنس مکس

1- تبلیغات سرچ گوگل ادوردز

تبلیغات شبکه جستجو که در بالای یا پایین نتایج سرچ نمایش داده می‌شوند، یکی از رایج‌ترین انواع کمپین‌ تبلیغات در گوگل هستند. تجربه نشان داده که به طور معمول، بهترین عملکرد انواع مدل‌های تبلیغات گوگل ادوردز در بین انواع کمپین‌های گوگل ادز به کمپین‌های جستجو اختصاص دارد؛ زیرا به طور مستقیم به کاربران هدفمند نمایش داده می‌شوند.

در این نوع از روش تبلیغاتی، کلماتی را انتخاب می‌کنید که کاربران برای یافتن محصولات یا خدمات شما سرچ می‌کنند. براساس همین عملکرد و ارتباط مستقیم، تبلیغات جستجو، نرخ تبدیل بالایی دارند. به احتمال زیاد، نمونه‌های تبلیغ سرچ گوگل ادز را دیده‌اید. حالت نمایش آن‌ها بسیار شبیه به نتایج طبیعی جستجو است اما با برچسب “تبلیغ” یا “” sponsored  ظاهر می‌شوند.

دلایل استفاده از کمپین‌های سرچ گوگل ادز چیست؟

  • سرمایه‌گذاری در تبلیغات جستجو، بازدهی بسیار خوبی دارد.
  • ایجاد این نوع کمپین تبلیغاتی در گوگل بسیار ساده بوده و تنظیمات آن پیچیده نیست.
  • با استفاده از کلمات کلیدی، به طور دقیق افرادی را که به دنبال محصولات یا خدمات‌تان هستند، هدف قرار می‌دهید و در نتیجه نرخ تبدیل را بیشتر می‌کنید.

معایب و نقاط ضعف تبلیغات سرچ گوگلی چیست؟

  • به دلیل محدودیت در تعداد کلمات کلیدی، رقابت برای کسب جایگاه برتر در نتایج جستجو بسیار شدید است.
  • هزینه بالای هر کلیک در این نوع تبلیغات، رقابت را تنگاتنگ می‌کند.
  • طراحی تبلیغات متنی نسبت به تبلیغات تصویری، انعطاف‌پذیری کمتری دارد.

2- تبلیغات دیسپلی گوگل ادز

نمایش بنرهای تبلیغاتی با کمپین دیسپلی، یکی از انواع کمپین‌ تبلیغات در گوگل است. برخلاف تبلیغات متنی که در پاسخ به جستجوی کاربر نمایش داده می‌شوند، تبلیغات دیسپلی به صورت پیش‌بینی شده و بر اساس رفتار کاربر در سایت‌های مختلف نمایش داده می‌شوند. در تبلیغات سرچ، کاربر به دنبال محصول یا خدمتی خاص است و تبلیغات ما به صورت هدفمند به او نمایش داده می‌شود اما در تبلیغات دیسپلی، پلتفرم گوگل به دنبال یافتن کاربرانی است که سرچی بابت آن نداشته‌اند و به صورت رندوم، با آن‌ها روبرو می‌شوند.

در ظاهر، اگرچه نمایش تبلیغات دیسپلی به صورت تصادفی به چشم می‌آید، اما در پنل تبلیغات گوگلی، مخاطبان هدف را به دقت انتخاب می‌کنید و تبلیغات را به آن‌ها نشان می‌دهید. درست است که هدف‌گذاری در تبلیغات دیسپلی به اندازه تبلیغات سرچ دقیق نیست؛ ولی با تحلیل و به کارگیری داده‌های جمع‌آوری شده، دستیابی به این نتایج خوب، دور از انتظار نیست.

چرا کسب‌وکارها، تبلیغات دیسپلی گوگل ادز را ترجیح می‌دهند؟

  • چون که هزینه تبلیغات دیسپلی بر اساس تعداد نمایش محاسبه می‌شود، معمولاً نسبت به تبلیغات کلیکی مقرون به صرفه‌تر است.
  • تبلیغات نمایشی اجازه می‌دهد تا به کاربران در مراحل مختلف قیف فروش، از آگاهی تا تصمیم‌گیری، دسترسی پیدا کنید.

معایب تبلیغات دیسپلی گوگل ادز چیست؟

  • به مرور زمان، حجم بالای نمایش تبلیغات دیسپلی، کمتر می‌شود و تاثیر منفی آن روی کاهش نرخ کلیک واضح است.
  • در مقایسه با تبلیغات سرچ که کاربران به صورت فعال به دنبال محصول یا خدمات هستند، تبلیغات دیسپلی برای آشنایی و معرفی برند عملکرد خوبی دارد و به اندازه تبلیغات جستجو، منجر به فروش محصولات یا خدمات نمی‌شود.

3- کمپین‌های ویدئویی گوگل ادز

کمپین‌های ویدیویی گوگل ادز، ابزاری جذاب و قدرتمند برای نمایش تبلیغات ویدیویی در پلتفرم‌های مختلف گوگل به ویژه یوتیوب است. اصلی‎ترین تفاوت کمپین‌های ویدیویی با سایر انواع کمپین‌ تبلیغات در گوگل ادز، فراهم کردن فرصت استفاده از قدرت روایتگری ویدئو برای رساندن پیام به مخاطبان هدف و ارتباط عمیق‌تری با آن‌هاست.

کمپین ویدئویی گوگل ادز چه مزیتی دارد؟

  • کمپین ویدئویی، این شرایط را در اختیارتان قرار می‌دهد تا اطلاعاتی بیشتر در زمانی کوتاه‌تر به مخاطبان خود منتقل کنید.

معایب کمپین ویدئویی گوگل ادز شامل چه مواردی است؟

  • کیفیت نمایش ویدئوی کمپین به سرعت اینترنت کاربر بستگی دارد.
  • اولین موردی که باعث ایجاد محدودیت در اجرای کمپین ویدئویی گوگل ادز می‌شود، هزینه‌ بالای تولید ویدئو است.
  • تست و بهبود کمپین‌های ویدیویی نیاز به زمان، هزینه و تلاشی بیشتر نسبت به سایر انواع کمپین‌ها دارد.
  • اندازه‌گیری دقیق بازگشت سرمایه در کمپین‌های ویدیویی نسبت به کمپین‌های متنی دشوارتر است.

4- کمپین‌های شاپینگ یا فروشگاهی گوگل ادز

کمپین های گوگل ادز - مستر ادز

در میان انواع کمپین تبلیغات در گوگل، مدل شاپینگ به طور اختصاصی برای فروشنده‌های کالاها و خدمات است. کمپین‌های شاپینگ در گوگل ادز با نمایش بصری جذاب محصولات و هدف‌گیری دقیق مشتریان، بهترین فرصت را برای افزایش فروش و برندینگ شما فراهم می‌کنند. میزان خرید کاربران با اجرای کمپین شاپینگ، بسیار بیشتر از کمپین‌های تبلیغاتی گوگل است. گوگل ادز برای کسب‌وکارهای آنلاین، 3 مدل تبلیغاتی شاپینگ ارائه می‌دهد:

  • تبلیغات محصول (Product Shopping ad): در این مدل از تبلیغات فروشگاهی گوگل ادز، اطلاعات محصولاتی که در حساب گوگل مرچنت سنتر شما ثبت شده‌اند، به صورت مستقیم در نتایج جستجو نمایش داده می‌شود.
  • تبلیغات ویترینی (Showcase Shopping ad): همانطور که از اسمش پیداست، تبلیغات ویترینی با نمایش همزمان چندین محصول مرتبط به کاربران، آن‌ها را به فروشگاه آنلاین خود می‌کشاند.
  • تبلیغات موجودی انبار محلی (Local Inventory Shopping ad): تبلیغات فروش محلی برای کسب‌وکارهایی که هم فروشگاه آنلاین و هم فروشگاه فیزیکی دارند، ارزش زیادی دارد؛ زیرا به آن‌ها امکان می‌دهد تا به مشتریان محلی خود دسترسی پیدا کنند و فروش حضوری خود را افزایش دهند.

دلایل محبوبیت بالای کمپین فروشگاهی گوگل ادز چیست؟

  • در کمپین‌های فروشگاهی، کاربران بدون ذره‌ای معطلی وارد صفحه‌های وبسایت می‌شوند و کالای مورد علاقه‌شان را خریداری می‌کنند.
  • دو جایگاه برای نمایش کمپین‌های فروشگاهی وجود دارد. صفحه سرچ و بخش فروشگاهی، همان دو جایگاه اصلی برای ظاهر شدن کمپین‌های شاپینگ هستند.
  • اگر کد تخفیف دارید، فقط در کمپین شاپینگ می‌توانید آن را به نمایش بگذارید. اکثر کاربران از این خوانایی بالا برای خرید سریع‌تر استقبال می‌کنند.

از نظر کارشناسان، کمپین فروشگاهی چه معایبی دارد؟

  • هر کارشناس گوگل ادز از عهده اجرای کمپین شاپینگ برنمی‌آید و یک متخصص با چند سال سابقه باید اقدام به تنظیم این کمپین کند.
  • ساختار فنی آن دسته از صفحات سایت که قرار است کمپین فروشگاهی برای آن اجرا کنید، باید کاملا بهینه باشد تا نتیجه مطلوب بگیرید.
  • بهینه کردن کمپین فروشگاهی نسبت به سایر انواع کمپین تبلیغات در گوگل، زمان بیشتری از شما می‌گیرد؛ چون که فقط می‌توانید لیست نگتیو (منفی) کیوردها را بزرگتر کنید، بدون آن‌که مستقیما به کیوردهای اصلی دسترسی داشته باشید.

5- کمپین تبلیغات هوشمند در گوگل ادوردز

یکی از محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین مدل‌های تبلیغاتی در میان انواع کمپین تبلیغات در گوگل، کمپین smart است. با چند کلیک ساده می‌توانید یک کمپین هوشمند در پلتفرم تبلیغاتی گوگل ایجاد و نمایش آگهی را شروع کنید. پس از تعیین بودجه، الگوریتم‌های هوشمند گوگل ادز به صورت خودکار کلمات کلیدی مناسب را انتخاب کرده و تبلیغات شما را به بهترین شکل مدیریت می‌کنند.

بستر نمایش تبلیغات smart گوگل بسیار متنوع است. وب‌سایت‌های پارتنر، صفحه نتایج جستجو، تلفن‌های همراه و نقشه‌های گوگل، چندتا از رایج‌ترین بسترهای نمایش این نوع تبلیغات به حساب می‌آیند.

علت‌های محبوبیت کمپین تبلیغات هوشمند گوگل ادز چیست؟

  • تسلط در کنترل هزینه تبلیغات و استفاده از سیستم هوش مصنوعی برای رسیدن به درصد تبدیل بیشتر، از مثبت‌ترین رویکردهای کمپین تبلیغات smart در پلتفرم گوگل است.
  • در عین حال برای رسیدن به این نتایج برجسته، نیاز به دانش فنی آنچنانی و تجربه بالایی نیست.

6- کمپین پرفورمنس مکس (Performance Max)

پرفورمنس مکس، راهی هوشمند برای رسیدن به اهداف تبلیغاتی کسب‌وکار شما در گوگل است. با راه‌اندازی کمپین‌های پرفورمنس مکس با یک بار تنظیم کمپین، تبلیغات خود را در سراسر پلتفرم‌های گوگل از جمله جستجو، نمایش، یوتیوب و Gmail ظاهر می‌کنید و حداکثر بازدهی را به‌دست می‌آورید.

برای اینکه کمپین‌های پرفورمنس مکس به بهترین نتیجه ممکن برسند، نیاز به کمی صبر و حوصله دارند. این کمپین‌ها مثل یک باغبان هستند که به زمان نیاز دارند تا گیاهانشان رشد کنند. به طور معمول، حدود یک هفته تا ده روز طول می‌کشد تا الگوریتم‌های گوگل به اندازه کافی اطلاعات جمع‌آوری کنند و بتوانند بهترین عملکرد را ارائه دهند.

چرا کمپین‌های پرفورمنس مکس محبوبیت زیادی دارند؟

  • با کمپین‌های پرفورمنس مکس، یک تیر دو نشان می‌زنید و تبلیغات خود را همزمان در همه جای گوگل نمایش می‌دهید.
  • هدف اصلی کمپین‌های پرفورمنس مکس، افزایش فروش و درآمد شماست. این کمپین‌ها با آزمایش‌های مداوم، بهترین راه برای رسیدن به این هدف را پیدا می‌کنند.

معایب کمپین پرفورمنس مکس چیست؟

  • کمپین‌های پرفورمنس مکس مانند یک موتور نیاز به سوخت دارند. این سوخت، بودجه تبلیغاتی شماست. هرچه سوخت بیشتری به این موتور بدهید، قدرتمندتر کار خواهد کرد.
  • ساخت کمپین‌های پرفورمنس مکس مانند ساختن یک پازل پیچیده است. برای اینکه این پازل کامل شود، به قطعات زیادی نیاز دارید که ممکن است برای تازه کارها کمی گیج‌کننده باشد.
  • کمپین‌های پرفورمنس مکس بیشتر برای کسب‌وکارهایی مناسب هستند که می‌خواهند محصولات خود را به صورت آنلاین بفروشند. اگر هدف شما جذب مشتری برای تماس یا مشاوره است، شاید بهتر باشد از روش‌های دیگری استفاده کنید.

7- کمپین افزایش نصب اپلیکیشن

می‌خواهید اپلیکیشن شما توسط میلیون‌ها نفر دیده شود؟ مدل تبلیغاتی نصب اپلیکیشن در میان انواع کمپین‌ تبلیغات در گوگل، بهترین راه برای رسیدن به این هدف است.  با این کمپین‌ها، نه تنها تعداد نصب‌ها افزایش می‌یابد، بلکه می‌توانید کاربران را به مشتریان وفادار تبدیل کنید. با در نظر گرفتن فرآیند پیش‌ثبت‌نام، از میزان علاقه کاربران به اپلیکیشن خود مطمئن می‌شوید و براساس آن برنامه‌ریزی می‌کنید.

انواع کمپین تبلیغات در گوگل ادز در یک کلام!

 

با انواع کمپین تبلیغات در گوگل ادز، محدودیتی برای اهداف تبلیغاتی شما وجود ندارد. حتی در بدترین حالت، تبلیغات گوگل ادز می‌تواند نتایج مثبتی برای کسب‌وکار شما داشته باشد. اما چرا از این فرصت استفاده نکنیم تا بهترین نتیجه را نگیریم؟ در این مقاله با انواع مختلف کمپین‌های گوگل ادز آشنا شدید. اما اگر در اجرای این کمپین‌ها به کمک نیاز دارید، کارشناسان ما آماده‌اند تا به سوالات تخصصی‌تر شما پاسخ بدهند. در بخش نظرات سایت مستر ادز با ما در ارتباط باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *